روباه‌هاي سياه پرنده

رایگان

بزرگ‌ترین نوع خفاش در جهان یعنی روباه پرنده در استرالیای شمالی زندگی می‌کند. پهنای بال‌های این خفاش می‌تواند به حدود دو متر و وزن آنها نیز به یک کیلوگرم برسد. این خفاش‌ها غالبا از طریق حس بینایی و شنواییشان به جستجوی غذا پرداخته و اغلب از میوه‌ها و شهد آنها تغذیه می‌کنند.

سرویس 3

حیات وحش

تعداد ویدیو ها: 30 رایگان امتیاز سرویس: 5

بزرگ‌ترین نوع خفاش در جهان یعنی روباه پرنده در استرالیای شمالی زندگی می‌کند. پهنای بال‌های این خفاش می‌تواند به حدود دو متر و وزن آنها نیز به یک کیلوگرم برسد. این خفاش‌ها غالبا از طریق حس بینایی و شنواییشان به جستجوی غذا پرداخته و اغلب از میوه‌ها و شهد آنها تغذیه می‌کنند.

به این دوره چه امتیازی میدهید ؟

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید :)

سرویس 3 سرویس 3 سرویس 3 سرویس 3
۷ روز هفته ، ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم . با ما تماس بگیرید.

استفاده از مطالب این سایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلا مانع است . کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه سرویس 3 می باشد.
Copyright © 2015 - 2016