مزه دار کردن غذا (2)

قیمت این ویدیو: 500 تومان

برای خرید این ویدئو، 1 را به شماره 30781 ارسال نمایید.

برای پخت انواع گوشت، یکی از روشهای خوش طعم کردن، خواباندن آن در سسهای مختلف است. به این کار Marinate کردن میگویند. گوشتهای مختلف بافتهای متفاوتی دارند که مواد مورد استفاده برای مارینیت کردن آنها با هم متفاوت است. این ویدئو نکته هایی در مورد مارینیت کردن انواع گوشت در مواد مختلف آموزش میدهد.

سایر ویدیو های این سرویس
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
قیمت این ویدیو: 500 تومان
سرویس 3

مدرسه آشپزی

تعداد ویدیو ها: 160 قیمت سرویس: 500 تومان امتیاز سرویس: 5

برای پخت انواع گوشت، یکی از روشهای خوش طعم کردن، خواباندن آن در سسهای مختلف است. به این کار Marinate کردن میگویند. گوشتهای مختلف بافتهای متفاوتی دارند که مواد مورد استفاده برای مارینیت کردن آنها با هم متفاوت است. این ویدئو نکته هایی در مورد مارینیت کردن انواع گوشت در مواد مختلف آموزش میدهد.

برای خرید این سرویس، 1 را به شماره 30781 ارسال نمایید.

به این دوره چه امتیازی میدهید ؟

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید :)

سرویس 3 سرویس 3 سرویس 3 سرویس 3
۷ روز هفته ، ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم . با ما تماس بگیرید.

استفاده از مطالب این سایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلا مانع است . کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه سرویس 3 می باشد.
Copyright © 2015 - 2016